Är du intresserad av att utbilda dig till tävlingsledare? SDSF bjuder in till utbildning den 14-15 november. UDHK bekostar utbildningen för medlemmar som är intresserade och som sedan kan ställa upp och vara tävlingsledare samt dela med sig av info från utbildningen under framtida medlemsmöten. Se info nedan från SDSF;

Den 14-15 november planerar SDSF att arrangera en tävlingsledarutbildning. Kursen kommer vara både teoretisk och praktisk med tanken att samla er efter regioner för att minska resandet i dessa tider. Den teoretiska delen kommer troligen ske digitalt gemensamt för alla och de praktiska delarna kommer ske utspritt i landet där ni går igenom hur man praktiskt bygger upp ett tävlingsområde.

Anmälan sker via er förening till SDSFs kansli, sdsf@drahundsport.se Anmälan ska innehålla namn, förening och din geografiska utgångspunkt.
Sista anmälan måndag 26/10.

När anmälningstiden gått ut återkommer vi till er med vart i landet ni kommer att samlas i mindre grupper.